Wat zijn templates?

Aantal beelden.

De templates die wij aanbieden in onze store zijn qua opzet allemaal gelijk. Het verschil zit hem in het aantal beelden die per template gebruikt mogen worden. Hoe minder beelden een video nodig heeft, des te korter hebben onze editors nodig om de video in orde te maken. Daarom is de prijs van bijvoorbeeld de Drie beelden template voordeliger dan de Twintig beelden template. It’s all about time!

Aantal seconden.

Iedere video is uniek. Vandaag is een teaser van 10 seconden alles wat je nodig hebt. En morgen? Dan wil je misschien een uitgebreide testimonial met een klant opnemen. Naast het aantal beelden, is dan ook de maximum lengte per template alvast voor je bepaald. Met onze templates weet je vooraf dus altijd wat je kunt verwachten!

Losse- en presentatie beelden.

Bij Videobuddy maken we onderscheid tussen twee type beelden. Losse beelden zijn alle beelden waarin het (achtergrond)geluid niet van toepassing is. We noemen dit soort beelden ook vaak ‘invulshots’.
Presentatie beelden zijn beelden inclusief geluid. Deze beelden bevatten een ingesproken audio fragment, of presentatie door een persoon, en zijn vaak de verhaallijn van de video.

Heb je geen gesproken tekst (presentatie beeld) in je video nodig? Dan zijn de Drie, Tien en Twintig beelden templates de juiste keuze.

Heb je wel gesproken tekst in je video nodig? Dan heb je de keuze tussen de Small- en Big Talk templates.

Ga naar de template store