Waarom video's?

Video en social media.

Bestonden reclame-uitingen op social media eerst alleen uit foto’s en tekst, tegenwoordig wordt er steeds meer gecommuniceerd in de vorm van korte video’s. Social media giganten als Facebook, Instagram, TikTok en Linkedin stimuleren het gebruik van video. De algoritmes van deze platformen hebben een voorliefde voor video. Ideaal dus om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Persoonlijk en authentiek.

We worden blij van het kijken naar video’s. Zeker als we een persoonlijke video ontvangen die speciaal voor ons is gemaakt. Mensen doen nu eenmaal zaken met mensen. Steeds meer bedrijven laten met originele video’s de gezichten achter hun merk zien. Het resultaat? Een hogere klanttevredenheid en een groeiend aantal ambassadeurs van jouw organisatie.

Makkelijk en toegankelijk.

Het maken van een goede video is tegenwoordig heel erg makkelijk zelf te doen. Jouw smartphone is uitgerust met een krachtige camera, waarmee je heel eenvoudig de allermooiste shots maakt.
Dankzij Videobuddy hoef jij je geen zorgen te maken over het bewerken van je beeldmateriaal. Voortaan zien jouw video’s eruit alsof ze zijn bewerkt door een professionele video editor.