Hét moment om te starten met video's is nu!

Bereik meer mensen.

Bestonden reclame-uitingen op social media eerst alleen uit foto’s en tekst, tegenwoordig wordt er steeds meer gecommuniceerd in de vorm van korte video’s. Social media giganten als Facebook, Instagram en Linkedin stimuleren het gebruik van video. De algoritmes van deze platformen hebben een voorliefde voor video. Hoog tijd dus om in jouw communicatie mee te gaan met deze trend!

Blijf op de radar.

Meer bereik is natuurlijk erg waardevol voor jouw bedrijf. Maar het wordt pas écht interessant wanneer je structureel iets van jezelf laat horen en zien. Wanneer je wekelijks een korte video op je tijdlijn plaatst, is de kans groot dat potentiële klanten het eerste aan jou denken wanneer ze je nodig hebben.

Minimale kosten.

Het laten maken van een video is doorgaans erg kostbaar. Laat staan wanneer je dus meerdere video’s per maand nodig hebt. Bij Videobuddy film jij zelf de beelden met je eigen smartphone. Want zelf filmen is leuk en helemaal niet moeilijk. Na het uploaden van je beelden, maken wij er een professionele video van. En dat kan al vanaf slechts €19,95 per video. Zo wordt het communiceren met video’s ineens betaalbaar voor iedereen.

Ik wil een video bestellen.