Zelf een video maken.

Zelf een professionele video maken.

Het maken van een goede video is tegenwoordig heel erg makkelijk zelf te doen. Jouw smartphone is uitgerust met een krachtige camera, waarmee je heel eenvoudig de allermooiste shots maakt. En dankzij Videobuddy hoef jij je geen zorgen te maken over het bewerken van je shots. Voortaan zien jouw video’s eruit alsof ze zijn bewerkt door een professionele video editor.

 

Video’s in je eigen huisstijl.

Maak snel en gemakkelijk video’s in de huisstijl van jouw bedrijf. Wij ontwerpen een op maat gemaakte template die perfect aansluit bij jouw identiteit.
Deze template koppelen wij aan onze video editing robot, die al het moeilijke werk voor je uit handen neemt. Jij zorgt voor de mooiste shots, de rest regelen wij! Binnen enkele minuten ontvang je de gemonteerde video in je mailbox.

 

Logo Recreatief Drimmelen_Logo

"Dit systeem werkt erg makkelijk!"

Corine Polak
Projectleider Recreatief Drimmelen

Video’s maken met foto’s.

Bij autobedrijf Bogers maken ze al een tijdje heel eenvoudig korte social video’s met een template van Videobuddy.
Men hoeft alleen 10 afbeeldingen van de betreffende occasion te uploaden en de video wordt vanzelf gemaakt.

 

 

Video’s met videobeelden.

Van Dongen Events gebruikt een template van Videobuddy voor leuke ‘behind the scenes’ video’s. Deze video’s zijn ideaal om volgers betrokken te houden én zorgt tevens voor meer online bereik.

 

 

Film, edit en deel met je klanten.

Communiceren met video’s is nog nooit zo eenvoudig geweest. Neem korte video’s op en deel ze binnen enkele minuten met jouw doelgroep. Volledig voorzien van professioneel geanimeerde elementen zoals bijvoorbeeld een logo animatie. We komen graag met je in contact om alle mogelijkheden door te nemen.

 

Neem contact op.