Toepassingen

Ook jij kunt scoren met video dankzij deze toepassingen.

Het maakt niet uit in welke branche je actief bent: video’s inzetten als communicatiemiddel werkt ook voor jouw bedrijf.

Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse branches weten we hoe je jouw video’s kunt inzetten om een maximaal resultaat te behalen. Dat vertellen we je natuurlijk ook graag.  Je kunt video’s onder andere inzetten voor:

Recruitment & Employer branding

Lukt het maar niet om die openstaande vacatures in te vullen? Laat ons je dan helpen door de platte vacaturetekst om te zetten in een wervende video. Laat potentiële kandidaten op een moderne manier kennis maken met jouw bedrijf.

Testimonial

Een tevreden klant als ambassadeur. Steeds vaker bekijken we de meningen van bestaande klanten, alvorens we verder gaan met een aankoop. Hoe mooi is het dan om in deze fase enkele authentieke video's te bekijken waarin klanten vertellen waarom ze zo ontzettend blij zijn met jouw bedrijf!

Sales.

Heb je een goed gesprek gehad met een potentiële klant? Stuur hem of haar dan een persoonlijke video waarin je iemand nogmaals bedankt voor het gesprek en geef informatie over het vervolgtraject. Of stuur bijvoorbeeld een video waarin je antwoord geeft op een vraag. Maak het persoonlijk, origineel en verhoog de klanttevredenheid.

Marketing.

Naast betrokkenheid draagt het slim inzetten van video’s bij aan het realiseren van een hogere omzet. Heb je een leuk nieuwtje of een scherpe aanbieding? Maak een korte video en post deze op je social mediakanalen. Of film een korte demonstratie of een duidelijke uitleg over een product uit je webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Interne communicatie.

We werken steeds vaker hybride. Deels op kantoor en steeds vaker vanuit huis. Door video’s in te zetten als communicatiemiddel, komen belangrijke mededelingen alsnog op een persoonlijke manier bij alle werknemers terecht. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke felicitatievideo voor die jarige collega? Met een video houd je werknemers betrokken bij jouw organisatie. Vergeet niet dat enthousiasme aanstekelijk werkt!

Portfolio.

Hoe leuk is het om, na het voltooien van een mooi project, er een korte video van te maken. Goed voor je archief, maar wellicht nog leuker om te delen met belangstellenden. Bouw aan een professioneel portfolio met behulp van Videobuddy.

Neem contact op.

Neem contact met ons op. We kijken graag welke toepassingen kunnen werken voor jouw organisatie.