Video's laten maken

Professionele video laten maken.

Onze buddy’s hebben jarenlange ervaring in het filmen en monteren van originele video’s. Zij opereren dagelijks in uiteenlopende branches en sectoren. Onze buddy’s weten als geen ander hoe ze de filmdag op locatie moeten sturen en stellen -indien nodig- personen voor de camera op hun gemak. Na de opnames worden de beelden verwerkt tot de gewenste video.

 

Betaalbare video laten maken.

De filmmakers van Videobuddy komen met een compacte camera setup naar de gewenste locatie en speuren ter plekke naar de mooiste manieren om de boodschap in beeld te brengen. Een uitgebreid script of draaiboek is dus niet altijd perse nodig. Dankzij deze werkwijze houden we onze overhead kosten laag en geniet jij van hoge kwaliteit video’s, voor een superscherpe prijs.

 

Videobuddy logo Leerspreken.nl

"Het eindresultaat is altijd fantastisch."

Wilfred van der Meer
Leerspreken.nl

Recruitment video voorbeeld.

Onlangs hebben wij deze mooie korte wervingsvideo mogen maken voor onze vrienden van Exho BV, dé specialist in personeel voor de binnenvaart. Met deze video proberen de recruiters van Exho jonge mensen te enthousiasmeren voor een baan in de binnenvaart.

 

 

Unica recruitment.

Ook voor Unica regio Arnhem zijn we bezig geweest met het maken van een wervende recruitment video. Deze keer zonder voice-over, maar met grote pakkende tekst in beeld.

Corporate video voorbeeld.

Voor Leap3D hebben we deze mooie frisse corporate video mogen ontwikkelen. Nadat we akkoord kregen op het script zijn we, bepakt met onze compacte cameraset, bij een aantal lopende projecten gestopt om de werkzaamheden op beeld vast te leggen.

 

 

Bibelotte branding.

Ben je op zoek naar een nieuwe kinderkamer? Kijk dan zeker even bij Bibelotte op hun webshop. Wij mogen dit leuke merk ondersteunen met zowel film- als montage opdrachten.

Neem contact op.