Video's laten maken.

Filmen en monteren uitbesteden.

Wanneer je op zoek bent naar een partij die jouw communicatie-uitingen kan omzetten naar professionele video’s, dan ben je bij Videobuddy aan het juiste adres. Naast dat je bij ons zelf video’s kunt maken, ontzorgen we onze klanten ook door de gehele productie uit handen te nemen.
Professionele en betaalbare video laten maken.

Professionele video laten maken.

Onze filmbuddy’s hebben jarenlange ervaring in het maken van corporate video’s. Zij opereren dagelijks als zelfregisserende filmmakers in diverse branches en sectoren. Mede dankzij deze ervaring weten onze buddy’s als geen ander welke shots wel- en welke ook zeker niet werken! Zij sturen moeiteloos de productie op locatie en stellen -zo nodig- personen voor de camera op hun gemak.

 

 

Betaalbare video laten maken.

De filmmakers van Videobuddy werken altijd alleen en komen met een compacte camera setup naar de gewenste locatie. Daarnaast zijn de filmbuddy’s erg vindingrijk en speuren ze ter plekke naar de mooiste manieren om de boodschap in beeld te brengen. Een uitgebreid script of draaiboek is dus niet altijd perse nodig. Dankzij deze werkwijze kunnen we onze overhead kosten laag houden en geniet jij van hoge kwaliteit video’s, voor een superscherpe prijs.

 

Videobuddy logo Leerspreken.nl

"Het eindresultaat is altijd fantastisch."

Wilfred van der Meer
Leerspreken.nl

Editing.

Staat de boodschap op beeld? Dan worden de beelden afgeleverd op ons kantoor en gaat een ervaren editbuddy aan de slag met de eindmontage. Bij eenvoudige producties kunnen we de video zelfs al binnen enkele uren leveren. 

 

Door heel Nederland.

Hoewel ons kantoor in Made (nabij het bruisende Breda) is gevestigd, zijn onze buddy’s actief door het gehele land. Dankzij onze vaste partners produceren wij door heel Nederland professionele video’s voor al jouw communicatie-uitingen.
Professionele en betaalbare video laten maken

 

Recruitment video voorbeeld.

Onlangs hebben wij deze mooie korte wervingsvideo mogen maken voor onze vrienden van Exho BV, dé specialist in personeel voor de binnenvaart. Met deze video proberen de recruiters van Exho jonge mensen te enthousiasmeren voor een baan in de binnenvaart.

 

Corporate video voorbeeld.

Voor Leap3D hebben we deze mooie frisse corporate video mogen ontwikkelen. Bepakt met onze compacte cameraset, zijn we bij een aantal lopende projecten gestopt om de werkzaamheden op beeld vast te leggen.

 
 

Neem contact op.