Hoe werkt Videobuddy?

1. Template ontwerp.

Wanneer je met Videobuddy gaat werken, zorgt onze designer er eerst voor dat jouw huisstijl wordt verwerkt in een mooie template. Zodra het ontwerp akkoord is, zetten we hem klaar in je account en kun je aan de slag met het maken van professionele video’s in je eigen huisstijl. Wil je eerst het systeem even testen? Maak een account aan en je ontvang van ons 3 gratis credits die je kunt besteden aan een demo template.

2. Content creatie.

Vanaf nu kun jij zelf aan de slag gaan met het maken van de mooiste beelden. Ben je (nog) geen ervaren filmer of fotograaf? Geen zorgen! Wij helpen je op weg in het maken van professionele beelden met je smartphone.

3. Upload je beelden.

Wanneer je de benodigde beelden hebt gemaakt, upload je ze gemakkelijk naar je account. Wil je tekst en muziek toevoegen aan je video? Leuk! Noteer de tekst in de tijdlijn en selecteer muziek uit jouw persoonlijke muziekbibliotheek.

 

4. Koffiebreak.

Ben je klaar met het uploaden en selecteren? Dan is het tijd voor een korte break. Ons systeem pakt het vanaf hier over. Wij zorgen dat jouw video binnen enkele minuten voor je klaar staat.

 

 

 

SVM-logo

"Platform ziet er top uit! Lekker overzichtelijk!"

Sjoerd van Mook
Eigenaar SVM.nl

Wat zijn templates?

Wat bedoelen we nu eigenlijk met ‘op maat gemaakte’ templates?