Hoe werkt Videobuddy?

1. Template ontwerp.

Wanneer je met Videobuddy gaat werken, zorgt onze designer er eerst voor dat jouw huisstijl wordt geïmplementeerd in een template naar keuze. Zodra de template gereed is, zetten we hem klaar in je account en kun je aan de slag met het maken van professionele video’s in je eigen huisstijl. Wil je, voordat je een template laat maken, eerst het systeem even testen? Dat is geen probleem. Maak een account aan en je ontvang van ons een demo template met 3 gratis credits zodat je het systeem eens grondig kunt testen.

2. Content creatie.

Vanaf nu kun jij zelf aan de slag gaan met het maken van de mooiste beelden. Ben je (nog) geen ervaren filmer of fotograaf? Geen zorgen! Wij helpen je op weg in het maken van professionele beelden met je smartphone.

3. Upload je beelden.

Wanneer je de benodigde beelden hebt gemaakt, upload je ze gemakkelijk naar je account. Wil je tekst en muziek toevoegen aan je video? Leuk! Noteer welke tekst je wilt zien en selecteer muziek uit jouw persoonlijke muziekbibliotheek.

 

4. Koffiebreak.

Ben je klaar met uploaden? Dan is het tijd voor een korte break. Ons systeem pakt het vanaf hier over. Wij zorgen dat jouw video, gemonteerd in jouw template, binnen enkele minuten voor je klaar staat.

 

 

 

Wat zijn templates?

Wat bedoelen we nu eigenlijk met ‘op maat gemaakte’ templates?