Snel filmpje maken van foto's.

Snel een filmpje maken van foto’s? Dat is zo gefixt met Videobuddy!

Snel een video maken met muziek en foto’s hoeft niet moeilijk te zijn. Videobuddy is een gebruiksvriendelijke video editor waarmee je binnen een paar stappen professionele bedrijfsfilms kunt maken. Wij zorgen voor een template in de juiste huisstijl en jij hoeft deze vervolgens alleen nog maar te vullen met foto’s of videomateriaal. Het werkt snel, gemakkelijk en zorgt voor een professionele uitstraling.

 

Button-uitproberen-Videobuddy

Met de gebruiksvriendelijke video editor maak je zelf in no-time video’s in je eigen huisstijl.

Allereerst selecteer je jouw template in je account. Upload vervolgens je beeldmateriaal en plaats deze stap voor stap in de voor jouw template ontwikkelende tijdlijn. Naast beeldmateriaal kun je ook je eigen teksten toevoegen en kun je een keuze maken uit rechtenvrije muziek. Waarom een bedrijfsfilm laten maken, als je het ook zelf kunt? Maak met minimale inspanningen spetterende video’s die jouw doelgroep inspireert en motiveert!

 

Button-uitproberen-Videobuddy

Hét alternatief voor Canva.

Wat is het grote verschil tussen Videobuddy en Canva? Bij Videobuddy zorgen onze motion graphic designers voor een op maat gemaakte template. Zij nemen letterlijk het ontwerpproces voor je uit handen en zorgen voor een professionele template, met jouw huisstijl als uitgangspunt. Waar (online) video editors zoals bijvoorbeeld Canva ophouden, kunnen we bij Videobudy meer toevoegen aan het ontwerpproces. Dankzij onze werkwijze zijn onze templates altijd uniek en zien ze eruit alsof ze door een professionele video editor zijn gemaakt.

 

Button-uitproberen-Videobuddy

Videobuddy-vs-Canva

Wat bedoelen we met templates?

Een template is een sjabloon voor de opmaak van een video. Het sjabloon bevat vaak vaste onderdelen, zoals de plaatsing van een logo, een outro, gepersonaliseerde tekstvakken en overige vormgeving die nodig is voor het maken van professionele video’s. Tijdens het ontwerpen van een template houden we rekening met zogenoemde ‘placeholders’. Dit zijn vooraf gedefinieerde momenten die later ingevuld worden met het beeldmateriaal dat jij hebt geüpload.

 

Button-uitproberen-Videobuddy

Maak gratis een account aan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hieronder dan op de gele knop en probeer het systeem gratis uit met een algemene demo template. Wil je graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan hieronder je gegevens in. We vertellen je er graag meer over.

 

Button-uitproberen-Videobuddy

Wil je graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te spreken? Vul dan hieronder je gegevens in.